Natūralu
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Aukščiausia rūšis;
Smulkesnio malimo kiaulienos mėsa maišoma su kiaulienos nugariniais lašinukais, maišoma su prieskoniais. Dešrelės sukamos ir gaminamos rankiniu būdu. Vytinamos natūraliai specialioje vytinimo patalpoje.
Galima valgyti vytintas arba kelias minutes pavirti.
Svoris: ~
Galiojimas: 60 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Nuolat diegiame naujus ir modernius įrenginius, kasdien užtikriname gaminių kokybės kontrolės tinkamumą pagal ES reikalavimus.
Išlaikėme autentišką ir savitą gamybos stilių, kurio šiai dienai taip trūksta pirkėjams.