Natūralu
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Stampiai kapota kiaulienos mėsa, maišyta su lašinukais. Pagardinta druska ir prieskoniais. Apvalkalas nevalgomas.
Rūkoma natūraliu alksnio dūmu, papildomai vytinama , jog būtų išgaunamas skilandžio skonis.
Svoris: ~ 0,560 g
Galiojimas: 90 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis;
Stampiai kapota kiaulienos mėsa, maišyta su lašinukais. Pagardinta druska ir prieskoniais. Apvalkalas nevalgomas.
Rūkoma natūraliu alksnio dūmu, papildomai vytinama , jog būtų išgaunamas skilandžio skonis.
Svoris: ~ 0,560 g
Galiojimas: 90 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis;
Viena mėgstamiausių šalto rūkymo dešrų.
Kruopščiai rankinių būdų išpjaustytas ir sukapotas kiaulienos kumpis maišomas su stambesniais lašinukais, pipirais ir prieskoniais. Kemšamas į natūralų apvalkalą, tad jo nebūtina nulupti.
Rūkoma natūraliu alksnio dūmų, papildomai brandinama ir vytinama.
Svoris: ~ 0,680 g
Galiojimas: 90 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis;
Ypač populiarus produktas, kurį klientai mėgsta ne tik sau nusipirkti, tačiau ir lauktuvėms nuvežti.
Kapotas rankiniu būdu išpjaustytas kumpis, stambesnio malimo lašinukai,druska, prieskoniai. Kemšamas į specialų apvalkalą (apvalkalas nevalgomas).
Natūralus dūmas ir prieskonių gausa suteikia išskirtinai kaimišką ir autentišką skonį.
Po rūkinimo papildomai brandinamas, vytininamas.
Svoris: ~ 0,560 g
Galiojimas: 90 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Nuolat diegiame naujus ir modernius įrenginius, kasdien užtikriname gaminių kokybės kontrolės tinkamumą pagal ES reikalavimus.
Išlaikėme autentišką ir savitą gamybos stilių, kurio šiai dienai taip trūksta pirkėjams.