Natūralu
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Aukščiausia rūšis;
Smulkesnio malimo kiaulienos mėsa maišoma su kiaulienos nugariniais lašinukais, maišoma su prieskoniais. Dešrelės sukamos ir gaminamos rankiniu būdu. Vytinamos natūraliai specialioje vytinimo patalpoje.
Galima valgyti vytintas arba kelias minutes pavirti.
Svoris: ~
Galiojimas: 60 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis;
Klientų ypač pamėgtas gaminys.
Vidutinio malimo kiaulienos mėsa sumaišoma su lašinukais, pagardinama kruopščiai suderintu prieskonių mišiniu, kemšama į naturalią kiaulės žarną.
Dešra vytinama specialioje vytinimo patalpoje įgauna ypatingai sodrų skonį.
Svoris: ~ 0,400 g
Galiojimas: 60 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis.
Mėgiamos visų, ypač išrankiausių klientų. Kruopščiai išpjaustytas kiaulienos kumpis ir lašinukai sumalami, pagardinami džiovintomis daržovėmis ir kemšami į natūralią avies žarną. Dešrelės sukamos rankinių būdu, tuomet išvytinamos.
Svoris: ~
Galiojimas: 60 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Aukščiausia rūšis.
Delikatesinė nugarinė, pjaustoma siauromis juostelėmis , gardinama prieskoniais, džiovinto česnako granulėmis , tad yra sodraus skonio. Kruopščiai išvytinama specialiose vytinimo patalpose natūraliu būdu. Itin mėgstama išrankių klientų.
Svoris: ~ 0,900g
Galiojimas: 60 dienų.
Laikymo sąlygos: 0-+15C
Naudojame natūralius prieskonius, gaminius rūkiname tikrame alksnio dūme, produkciją vytiname natūraliu būdu.
Nuolat diegiame naujus ir modernius įrenginius, kasdien užtikriname gaminių kokybės kontrolės tinkamumą pagal ES reikalavimus.
Išlaikėme autentišką ir savitą gamybos stilių, kurio šiai dienai taip trūksta pirkėjams.